Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amerikanska röster

amerikanska tv-skratt tränger
undan tankarna
hackar dem till stoft och

virar upp nervtrådarna
till ett tvinnat kablage

en ung kvinna som koncentrerat
syr på en anakronism

hunden som vilar på mattan
oberörd av oljudet

däremellan ett stycke rumtid
som ingen kraft behärskar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-06 23:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
men detta var ju också SÅ BRA!
2011-07-07

  Anya VIP
Jaa detta bakgrundsskratt................bra ordat om detta. En fin bild målas fram och jag ser flickan och hunden. Var tvungen att slå upp ordet anakronism. Intressant ord.
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP