Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärseld

Som rök ur aska
runt varandra virar sig
hopp och förtvivlan.




Bunden vers (Haiku) av northofsweden
Läst 399 gånger
Publicerad 2011-07-04 22:33



Bookmark and Share


  Rosmarin
sant
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

northofsweden
northofsweden