Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full eller tankfull?


Dricker ofta,
sällan redlöst.

Dövar sinnena som ett plåster
inte som ett gips.

Huvudet är ett äggskal
och hjärtat likså

Vem ser blodet mot betongen
när jag störtar?




Fri vers av Tina-sol
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol