Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke högt stående litteratur men mycket god vilja


Poesiläsning en afton i parken

Vi samlades många poeter
publicerade eller aldrig lästa
egenförlagda och ömkliga
i parken om aftonen

gemenskap, en låda av
papp fodrad med sammet

så hyllade vi varandras
olika diagnoser, av bokstäver
och egen-namns-syndrom
lyssnade välvilligt på varandras

spretiga alster, kände en stunds
lycka över friheten att vara

precis hur bra eller hur
dålig som helst, ty för
alla fanns här plats att

skriva sitt liv





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-05 23:32



Bookmark and Share


  Peter Ferm
Härligt! Av någon anledning fylldes jag av en... Trevlig känsla.
2011-07-07

  Anya VIP
Härlig skildring av en träff som verkar lyckad.
2011-07-06

    ej medlem längre
Så fint, prestationslöst och rart det verkar ha varit.
2011-07-06

  Catharina Edin VIP
Jag tycker den här texten är som du - generös och godhjärtad.
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP