Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

tiden går rundgång
tillbaka i sina egna fotspår
i ett jättegryt har jag tappat
alla mina krafter

på vägen tillbaka igen
återfinner jag dem, något

övergivna och slokörade




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 23:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra bild, igenkännande på något vis. Gillar inledingen bäst:
tiden går rundgång
tillbaka i sina egna fotspår
Vackert!
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP