Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All kraft


Sommaren fick nya färger.

Det känns så naivt att vissa lägger all kraft
på bikinisäsongen
att vissa lägger kraft på en jämn solbränna.

Men kanske är det kortsiktigheten som gör
att vi orkar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 109 gånger
Publicerad 2011-07-08 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol