Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan fullföljd

tankar utan fullföljd svävar
lösryckta som irrande moln
passerar förbi som stora fåglar
sambandslösa bilder utan ljud

korsar de varandras lätthet
och löses upp till stoft

till befriade ord som

faller mot brunnens botten


kantlös----------alabaster----------fjärilsvingar

vida---------------sipprar--------------mellanrum

----------videfjun-----------solstänkta--------------

--------------------morrhår---------------------------


--------------------blöt nos-----------------------------




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 13:12



Bookmark and Share


  C.Wieske
Lösryckta tankar när de är som bäst.
2011-07-14

  Catharina Edin VIP
fint som fan, även bilden!
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP