Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge av mig själv till dig.


Du får gärna ta lite av min luft,
även om det innebära
att jag blir några dagar äldre.

Önskar att du kunde låna
några av mina raska steg,
få dig att minnas skogspromenaderna
istället för stapplandet.

Du lärde mig att gå, klättra och cykla.
Allt det ligger bakom dig nu.
Tänk om jag kunde hjälpa dig att andas,
så att vi fick dela ytterligare tid.




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-09 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol