Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingslek

jag glömde mig bakom vedtraven
där satt jag och var ingenting
tills solen gick ner och månen

gick upp bakom bystugorna

då lekte jag främling




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 20:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Skönt lakoniskt berättat; gillar!
2011-07-11

    ej medlem längre
Vilka minnen du väcker!
Känner igen, fast jag satt bakom en bergknalle.
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP