Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng kvar!


Man kanske inte ska hålla kvar
världen som den var.

Men häng fast vid människorna som du älskar.
Det är en gåva vi kan ge oss själva.




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 13:04



Bookmark and Share


  mickech
Mycket bra
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol