Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville känna kärlek


Jag känner droppar små vid mina tår
Jag tittar upp

Och ser himlen så stark och ljus

Jag känner vågorna mot mina vader
Jag tittar ner på mina fötter

Där

Det simmar små guld orangea fiskar som kittlas kring mina tår
Jag tittar upp

Och ser himlen så stark och klar

Jag känner dom starka vågorna mot mina bara höfter
Som drar mig ner

Och

Jag inte längre kan se dom underbara fiskarna
Jag tittar upp

Men jag kan inte längre se den starka och ljusa himlen


Molnen
Så klara och vackra

Så mjukt och fridfullt

Jag känner äntligen hur det är att vara död


Jag ler när jag hamnar på havets botten
Och
Stänger ögonlocken

Och

Tänker tyst för mig själv

Älskling

Det här är meningen
Att
Vi aldrig mer ses igen









Fri vers av coleve
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-15 15:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kraftfullt o bra skrivet, i like.
2011-09-17

  Anna*
Skeendet beskrivs med hjälp av några tydliga bilder som förändras. Bra!
2011-07-16

  oMareld
upprepning är bra.
jag.

bra att väcka tankar
2011-07-16

    Herr Ångest
Stark känsla du förmedlar här.. Bra!
Kanske att du ska skippa några "Jag"
blev lite tjatigt efter ett tag.
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve