Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mozart och Salieri

Precis som Salieri gentemot Mozart

känner jag mig underlägsen
när huvudet ständigt slår i sten
och min inbillade storhet
faller i bitar, smulas till socker
och uppgivenhet

kryper in under mitt skinn
som en sovande björn

betänker då att varken
Mozart eller Salieri
var något man talade om

att ingen av dem var stora

I Japan






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-16 18:32



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Just då, men nu åtminstone M ... Med tiden vet man aldrig.
2011-07-19

  Catharina Edin VIP
hahaha, nu var du fyndig som fan!!!
som lili säger; allt är relativt!
2011-07-16

  Lili Samuelsson VIP
ah, det här är ju lysande
perspektiv
förhållande
avstånd
allting är relativt
nu blev jag sugen på att se formans "amadeus", som jag sett 24 ggr eller så. vacker och nyckfull
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP