Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnes-slöjor

mattorna har torkat nu, röda
vävda av hennes memoarer

slöjor av minnen på klädsträcket
nyss torkade, färdiga minnen
hon icke längre räds

hoppar med glädje över bäckarna
bland tistlar och nässlor
med lågsolen i ögonen

när färgerna spelar med
sömniga vindar
denna tidiga morron

innan sömnen lämnade helt
slank den mellan spjälorna i
en barnsäng, en doft av barn

nu samlar hon trasorna
till minnesvävar i guld och rött




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-17 00:27



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vackra minnen ...
2011-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
du är såå fenomenal på att överföra känslor. förbaskat väl.
man liksom fylls av orden och minnena.
2011-07-17

    ej medlem längre
Vacker, glädjefylld väv.
2011-07-17

  Catharina Edin VIP
Vilka vackra minnen diktjaget har, när väven går i guld och rött!
2011-07-17

  Gawain
Smakfullt!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP