Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av kaos

Hon säger att hon inte tror
på några gudar eller mirakel
hon säger att hon tror på

människan!

tanken är mig en främling
när knippet av tilltrasslade
trådar hon håller i handen
bara trasslar ihop sig mer
då hon försöker reda ut den

vad är denna människas förmåga

som icke förmår bringa
ordning eller ställa tillrätta

hon ser inte mönstret

då hon samlar bilder av kaos
och lägger pussel men aldrig

finner sista biten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-19 01:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag behöver Gud, och han behöver mig. Alltså Gud behöver människan.
Förstår mig inte riktigt på Människan, inte klarar hon av allt det här själv -
tänkvärt skriver du, as usual, du är en tänkare.
2011-07-21

  Jan Widströmer VIP
Vår övertro på oss själva väl skildrad, och vår feghet att tro på nåt mera.
2011-07-19

  Bibbi VIP
Bara Gud kunde bringa ordning i mitt livs kaos då jag överlät mig till Honom.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP