Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmystik

Sitter vid Dalälven
tystnaden är nästan total

Bara ljudet från det porlande
kalla vattnet hörs

Dimman börjar stiga över
vattnet

Träden på andra sidan älven
försvinner in i dimman

Kanske kommer det en dansade
älva förbi

Stämningen är magisk
och sagolik






Fri vers av Tosca
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-21 00:03



Bookmark and Share


  ULJO
Låter som en alldeles underbar stund vid Dalälvens strand, något att avundas.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca