Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems förlåtelse

förfallna skulder och nya
som snart skall betalas
är floder ur okända källor

mattor som rullar ihop sig
och fäller mig till golvet
när jag går genom rummet

och vippfällor som drar
upp sina offer i träden

offret är jag, eller den
som var jag i fjortonårsåldern

nu äger jag ett skräck-kabinett
skyll dig själv om du kommer nära


jag måste förbli ensam härinne
min täckelse är papperstunn
mitt skinn fullt av rivsår

icke nånsin blir jag förlåten av
dem som står i skuld till mig





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-21 20:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mörk stark text som griper tag.
2011-07-22

  Börje Larsson
suverän avslutning....
2011-07-21

  Catharina Edin VIP
Å här blir man ledsen -
så bra skrivet.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP