Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom nästa hörn.


Har sprängt alla parenteser.
Vägrat det som stängde mig inne.

Det finns inget konvext.
Det finns inget konkavt.

Nej, det finns inga hinder.

Bara liv, liv och liv.




Fri vers av Tina-sol
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 22:43



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Mmm, fint!!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol