Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner ned för min panna

dagar av svett rinner nedför min panna
hettan omfamnar och bladen vissnar gula

när solen går ner svalkar lättnad
över dimsjok och drypande dagg

vi hade längtat

vi älskar

det storsinta, jord
och mötesplatser för
förgängligheten

stannar vi upp och
lyckligt andas fukt

vet vi att vi
endast har

kort tid kvar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-22 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant och så fint skrivet.
2011-07-23

  Catharina Edin VIP
Å vad fint du skriver!!!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP