Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig ibland (Revor)


Dra mig
Revor
Ta mig
Skrevor

Göm
i din hand
Glöm
mig ibland

Fingertoppar
solstrålar
Vattendroppar
andas, vrålar

Ta mig ibland. Göm skrevor i din hand.
Glöm vattendroppar.
Andas, vrålar
dra mig

sol strålar






Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol