Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla luften

Måla inte objektet
Fastna inte vid det uppenbara
Se runt omkring

Måla luften




Fri vers av Sofia Esbjörnsson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 19:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som uppenbarats för mig är det enda som håller att bygga på.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Esbjörnsson
Sofia Esbjörnsson

Senast publicerade
Måla luften
Min fantasi
* Se alla