Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har glidit in i varandra.


Vi har glidit in i varandra.
Håller jag dig i handen?
Eller är det min egen?

Det kanske inte spelar någon roll.

Men ibland så undrar jag hur det känns
när du försvinner.




Fri vers av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-30 10:51



Bookmark and Share


  Alfie M
"När" du försvinner, du skrev inte "om". Därav en vemodig ton.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol