Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt poeter.se


Nedstigen till dödsriket

För min skull

steg Du ned

i det yttersta

av mörker

för att rädda

min själ

från mörker

till ljus

från svaghet

till kraft

från brist

till fullkomlighet

i Dig

och genom Dig

sedan jag bjöd in Dig

i djupet av mitt hjärta




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-07-31 20:05



Bookmark and Share


  Vici
Innerligt och hoppfullt.
Väl formulerade ord
om en evig sanning.

Kan det bli mycket vackrare än så?

Applåd och bokmärke!
2011-09-15

  aol
ett ljust underbart bokmärke
2011-09-13

  Maria T
I ljuset från Kristus
växer och mognar
vår frukt till fulländad
skönhet
2011-08-14

  mare VIP
" Bara hos Gud har min själ ro "
2011-08-05

  sangel
"Mörkret är ej mörkt för dig. Och i dunklet ser du mig" sv. psalm 217.
2011-08-04

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Säger JA OCH AMEN till denna starka text...
Så ÄR det....
Därför jublar min själ.....:)))

applåder och grattis till placering och
ett Bo-märke från mig

kb
2011-08-02

    ej medlem längre
Din Gudstro genomsyrar sannerligen allt du skriver . . .
2011-08-01

  Kerstin VIP
Underbart och så sant !!!
2011-08-01

    Ken Cassel
Fint bibbi!
Tyckte mycket om
:)

Kram

Ken
2011-08-01

  Magnus P.
Håller med, underbart vackert skrivet.
2011-08-01

    Ienlian
Vackert!
2011-08-01

  © anakreon VIP
Vackert beskrivet.
Varm applåd
Calle
2011-08-01

  anits VIP
Mycket fina rader
2011-08-01

  walborg
Underbar text Bibbi.
2011-07-31

    ej medlem längre
Vad annat kunde jag göra?
2011-07-31

  Ari Viklund
det mörker var ett mörker
ej fasans ord kan beskriva
då detta mörker var klivet
ut ur ljus till före skapelse

av ljus
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP