Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egna bilden talar


Längtar hem


Hur svårt att leva

I tid av oro och nöd

Längtar till min Far

I himmelens ro och vila




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-12 16:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt i stormen längtar vi till till ro och frid. Bara Gud vet vilken dag vi tar steget.
2024-05-31

  Jan Widströmer VIP
I stormen längtar vi stillheten, och hoppas på en hemmahamn.
2024-05-15

  Anya VIP
Berörs av dina ord. Bara Gud vet....tänker jag.
2024-05-15

  Eva Helene VIP
Så innerligt och vackert i tro och längtan.
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP