Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

Livet är så skört
allt kan förändras på en sekund


Ta till vara på varje dag
njut av det lilla


Uppskatta dina närmsta
glöm gamla olustigheter


Ta tillvara på tiden
tiden går fort


Genomför dina drömmar
vilka minnen på äldre dar


Skilj dig aldrig från någon
som ovän


När gav du sist någon
uppskattning




Fri vers av Tosca
Läst 217 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-04 18:22



Bookmark and Share


  M.A.J.R
absoluta applåder från mig !
riktigt bra skriftat!
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Jätteviktigt och bra skrivet
2011-08-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-08-12

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivit
2011-08-08

    AA VIP
Det är så sant det du skriver. Fånga ögonblicket. Bra skriftat.
2011-08-05

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2011-08-05

  mare VIP
Applåderar din text !
2011-08-05

  Heikki Hellman
Du har begripit många sanningar som inte är självklara, men som vi först förstår genom att leva livet. Tack att du har diktat dem till oss.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca