Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du... är älskad


Jag drömde mycket kom jag på

om dej
Du var där i bakgrunden
inte riktigt med i själva handlingen

Sen var jag sådär lite sorgsen
på dagarna
Lite mer disträ än vanligt
och mera stingslig

Jag suckade djupt
om och om igen
som om syret aldrig riktig räckte till
tungandat smärtsamt

Jag tog promenader
bara sådär utan anledning
och hamnade på konstiga platser
utan mening

Lite inåtvänd
Undrande
Väntande
på något


- på någon -


Mitt i natten
några dagar senare
slog hjärtat till
med ett hårt och skoningslöst slag

som fortsatte vibrera i hela kroppen

Och jag blev svag
och kröp ihop av minnet
Jag gömde min sorg i mina händer
och du rann ut mellan fingrarna

Ett år sedan
Redan ett år
Hur
När
passerade tiden genom mina dagdrömmar
och mina tappra försöka att få den gå baklänges

"Love me tender, love me sweet... never let me go... you have made my life complete... and I love you so...."

Så fint han sjöng den där dagen
Din favorit
Alla grät
Jag dagdrömde mej bort
till ett bättre ställe

Där... där du satt på min sängkant
och bad "Gud som haver barnen kär..."
varje kväll vid läggdags
Kysste mej och kallade mej
"mitt stjärnöga"

Bara vi två
vi mot dom
under flera år själva
du och jag

Så fick vi även avsluta

Jag bad dej släppa taget
La handen på ditt hjärta
och bad dej gå
mot din frihet

Din blick i min
en sista gång
sen gick du
och tog allt mitt förflutna med dej

Ett år
och du finns
som en spröd bubbla
i mitt minne

Jag ville så mycket mer med vår tid

Tack för att du blev min mor
och älskade mej för den jag var
försvarade mej
förstod mej

Förlåt för att du aldrig fick veta
min kärlek tillbaka







Men
Du... är älskad




Fri vers av Cahaya
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-11 00:19



Bookmark and Share


  Somlike Life
riktigt fint!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya