Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen i mina drömmar

 

Det böljar som vågor

Över varm asfalt 

En hägring

där vid horisonten

Som en blöt hinna

man aldrig når fram till

innan den upplöses

 

Precis som det ser ut

innanför mina ögonlock

När jag försöker

fixera mina drömmar

kring vår framtid 

 

Och precis som dåren

kryper mot vattenhållet

i öknen

Låter jag mig ledas

mot nästa horisont

 

Törstande efter nya illusioner

att stilla

sprickan i min vissna trädgård

 

.....

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-19 00:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya