Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är du, du och du



Chokladbruna lockar med kristallblåa ögon
Stirrar så stilla och fint


Läppar röda som ett kristallhav fruset av blod
Säger tysta små ord


Linan du står på med dina bara fötter små
Så tunn och mjuk


Isen du känner vid dina rödfärgade små tår
Tusentals ord du ser och hör


Du har modet

Du har styrkan

Du har kraften


Ängeln som tar emot dig när du faller
Med vingar som träd


Som kan ta emot dig vart du än är
Här, där eller där


Ängeln håller du kär
För att
Du har precis insett ängeln du är












Fri vers av coleve
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-11 00:40



Bookmark and Share


  Mess
Helt fantastiskt! Jag älskar denna texten. Du är duktig, du, du och du!
2011-08-30

  oMareld
vackert målande
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve