Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livskamrat

När jag tittar in i dina blåa ögon
blir jag varm och lycklig

vi möttes när jag minst anade
att jag skulle träffa mannan i mitt liv

jag tror att det var ödet
som förde oss samman

du ger mig glädje och styrka
allt vad jag behöver

du lyfter upp mig när det känns
som jag ska falla

fallen blir aldrig så djupa
eftersom du finns vid min sida

ibland kan jag undra vad du ser hos mig
kanske är det glimten i mitt öga

eller att vi har så trevligt tillsammans
vi tar ju vara på det lilla i det stora




Fri vers av Tosca
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-15 19:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint och kärleksfyllt
2011-08-15

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är en gåva att kunna ta vara på det.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca