Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta


Jag älskade dig av hela mitt hjärta

Det kändes som att jag kunde göra allt
precis allt för vår relation

Du vände mig ryggen
o gav mig kalla handen

Själv blev jag kvar med våra minnen
mitt hjärta var sårat

Nu ska jag läka
bli hel

Finna mig själv

Det dröjer innan någon kommer
mig nära igen.

















Fri vers av Tosca
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-13 13:59



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jag tycker att du har en sund självkänsla. Din text bevisar det. Det är viktigt. Oroa dig ej! Tiden botar dina besvikelse. Varje erfarenhet även otrevlig är viktig. Hoppas dig tålamod! Skriv mera, du är talangfull.
2011-09-13

  mickech
Visst är det svårt att bli sviken och lämnad!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca