Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten



Solen skiner
den värmer mig ännu

Luften känns klar
frisk att andas in

Rönnen hänger tung
på sina grenar

Sommarblommorna har
börjat vissna

Konstaterar att hösten
är på ingående







Fri vers av Tosca
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca