Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lars, du är mitt livs kärlek så hör aldrig mer av dig igen

du sa då att du bara ville vara med mig
men jag antar att du samtidigt sa samma mening till henne
och jag dör vid tanken på att du lämnade mig för någon annan

men det kom en tid då jag inte var arg längre
jag förblev en lycklig människa, en fullt fungerande person
utan en livshotande hjärtesorg, utan en söndertrasad kropp

så du hör av dig nu, två år senare, för att riva upp alla sår
för att skända en grav, när du inte ens tog farväl
när du inte ens bemödde dig att förklara
så fegt, så himla ynkligt gjort

och du vet att jag slutade leva för din skull
slutade andas i ett överfyllt badkar
du visste precis hur jag gav upp allt det min moder gett mig

du sa att sjukdomen var mitt eget fel
det tog mig två år att återhämta mig från det
så hör aldrig mer av dig är du snäll

för det smärtar mig, att jag fortfarande älskar dig,
högst av allt




Fri vers av hets
Läst 517 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-05 02:09



Bookmark and Share


  hear you me
åh du är så bra! jag har inte vart inloggad här på evigheter, sen kom jag på att DU beskriver allt jag känner.
har du instagram?
2013-04-22

  Patrik Englund VIP
Ingen kunde röra oss, men inte alltid.

Det berör, alltid.
2013-01-08

    ej medlem längre
Så otroligt igenkännande!
Varje mening, varje ord, passar in.

Bra skrivet!
2013-01-05

  Alexandoria
det här känns, enda in i själen. Tack,
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets