Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Placeringen avgör...

Jag satt med två herrar
båda sedan länge kära vänner
på en bänk en på var sida
en bekant syntes emot oss glida och hon
kom fram och sa: -Här sitter du med männen nära
vet din man om det det här att du är dem så när...

-Nej, sa jag inte alls. Men nu är det ju så
att goda vänner sitter ju vid ens sida då
och man tittar på något tillsammans...

Och den man älskar sitter ju mitt emot en så
för den, som man älskar kan man ju aldrig få
nog av att blickande titta mera på...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 11:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Javisst, så rätt du har!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt