Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finurligt skrivet!

På ett sjukus vid utgången stod "Glöm ei betala"
folk såg ju stavningen den så fatala
påtalade då att de sett stavfelet "ei"
och de som glömt, de gjorde rätt för sig...
text bör skrivas om sa chef, nej, sa de på kamerala....





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt