Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Man bör alltid höra sig för...

En nyinvigd präst från Laxå
talar enskilt med biskopen så:
-Om Han inte är
uppkopplad till oss här
vet du då var vi honom kan nå...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-01 18:19



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) ...tänk va...hur klarade man sig före internet och mobiltelefoner...fast det gjorde vi ju
2011-09-03

  Ninananonia VIP
Den var skoj...Den gillar jag mycket..
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt