Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Helt annan fiskelycka...

En simmande tös ifrån Karlskrona
såg en val, sin kärlek till den betona
om den hon kärt höll
hon trodde att han föll
men det blev som då när han mötte Jona




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt