Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuslimerick

Den glada ungkarlen från Brus
sa, han ger ej upp liv i sus dus
även om folk så
då kunde hitta på
en kyss som smakar mer än allt snus...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 10:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har en vän som säger att man inte behöver förstå allt som skrivs, att huvudsaken är om man får känslor för det skrivna och jag tror han har rätt i just det där sista
trenne kantareller förtjänte ricken
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt