Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spera meliora, jag hoppas på bättre


Spera meliora

Innan jag kände dig
rullade livet på lungt och vant
liksom likadant
var dag var sig lik
även om den senaste var unik
men det var liksom samma tramp
samma stamp som gav likadant klamp
så träffade jag dig.

Då hände något med mig
då började nya solar skina
och jag fick nya sätt att se
ja dina tankar blev ju mina
och du lärde mig att i motgången le
att aldrig låta någon motståndare se
att man inte klarade av att hänga me´
bara allt med glatt mod ge.

För du sa att, ta det med ett skratt
så går det lättare och när man sen kommer ifatt
har man spelat både sig själv och motståndaren
ett spratt att man aldrig la sig: Platt!













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 08:37



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skriftat om hopp
2011-09-10

  limerick
Hoppet är en stark kraft och det sista som överger oss. Fint beskrivet i din text.
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt