Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sus

Det är en vecka sedan ett ljus längs ryggraden, eller... ett år

Jag begravde mitt ansikte i ditt hår och vi sa inget,

bara gjorde kärleksljud, kärlekdsljus

Andetag som kärlekssus färgades vita i vinternatten, ordlöst.

 

Mellan oss fanns kanske ingen plats för ord

Vi talade med längtande kroppar och blyga ögon

du med de där stora svarta som sväljer min själ varje gång

jag ser in i dem

 

Vi är jord och slem och passion och blod och helt otroliga

Jordandens odödliga barn




Fri vers av Samed
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-09 23:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det där ordet tycker jag om...jordandens... så djupvackert...det väcker tankar...

fin dikt också...

även om jag inte är förtjust i ordet slem :)
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Samed