Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och hav

Himmel och hav
de går ju ihop
var börjar det ena
var slutar det andra...

Hur långt man än tittar
aldrig man hela gränsen
emellan dem riktigt hittar...

På något vis hänger de ihop
som tvillingar så lika så blå de två
men ändå solklart olika
och en där uppe och en där nere
en spännande kamp kan ses
men ingen av dem tycks vika
men ibland
vid horisontens strand
kan man se en aning av
ett längre förenande band.








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-11 15:26



Bookmark and Share


  Anna*
Tankar som kommer då vi spanar ut över oändligt vatten som gränsar till himlen. Snyggt!
2011-09-12

  Eva Langrath VIP
Vacker beskrivning
2011-09-11

    ej medlem längre
otroligt vackert, och sant!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt