Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt nära...

En turist från sköna Dundee
frågar ortsbon om en tragedi
var det då just här
de hängde folk så där
nej, men platsen är snarlik tycker vi




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-12 11:26



Bookmark and Share


    Max Poisé
:-)!!
2011-09-12

    Max Poisé
Haha kul!..även om Narvik och Tragik blir en liten nödrimmare...

:-)
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt