Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi äro ett med djuren!

En brevbärare från Seralj
går till kyrkan med sin attiralj
fingrar runt den strömma
den sågs med ögon ömma
bara han och kvigan, som fått medalj




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt