Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äter upp mig...

Den svarta död som tog
sig ända in i själen
då domnade mitt hopp
liksom min kropp
och stannade mitt lopp.

Allting försvann
varken mig själv
eller världen utanför jag fann.

Jag hade drabbats av förlust!

En brytningspunkt jag aldrig väntat!

Än har jag mig ej hämtat...

För sorgen har sig förräntat...








Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som berör...
2011-09-13

    ADI Nehlin
text som berör..fin
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt