Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra käraste vägvisare!

Ett barn ser varken till status, lön eller kön.
För dem är den som ger sig hän i leken
bäst och störst så det är den
de faller för först!

Bara den leken de leker just nu
är viktigast, så skall man vara med där
då gäller bara ett, glömma bort allt annat du!

Inte tänka alls, hur gjorde vi förr och stanna upp...
Då blir man direkt förbisprungen i de lekandes grupp!

Här gäller bara ett att ge leken första plats
och ta sats, vågar du, får du vara med om
livets roligaste seglats...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 09:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga... barn..vägvisare.. :)
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt