Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lindar...

Jag lindar ditt brev
som en livshållarkrans
och snurrar det sen om min själ.
Du skrattar åt tilltagets dråpliga sans
trots det så vill du mig väl.
I år skall jag chansa vid
tomrutans skärm
i pekdans, i tomdans
med blödande färm.
Och där blir jag bjuden
av tysthet till dans
men var finnes du någonstans...

Nu tager jag solen
från himmelens krön
för att ge dig ett gloria ljus
att se det som sändes
med datorens stön
som fåglar i vingade sus.
Nu far det till Cyberspace
våran stad
där orden de samlas i flygande rad
med ett hopp
om att du ska höra min bön
var dag varje natt i ditt hus!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar sångtext Ewa - Britt!
2011-09-14

  Ezmeralda VIP
Härlig text, jag sjöng den och det gick bra.
2011-09-14

  Eva Langrath VIP
Härlig text , jag trallar melodin till :)
2011-09-13

    ADI Nehlin
mycket väl skriftat..tycker om
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt