Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulla segel satta!

Nå´n blick, några ord
vid ett gemensamt bord
och om tillvaron bli spord
ej mycket mer behövs på vår jord
för att man skall känna sig, som om man
av Guds tjänare har tagits med och ombord!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 16:44



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, så sant..väl skaldat
2011-09-19

  Ninananonia VIP
Underbart...med fulla segel... :)
ombord..
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt