Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriktrillaregillare!

Träden strippar i rött
söderöver, som norröver
men en del säger att de bara rodnar...

Massavklädning skulle en journalist ha rubricerat texten.

För att inte tala om polisen sen om de får läsa det
då blir det kanske rassel för de skall ju hålla ordning
och reda och sen kolla allt prassel...

Om det kan vara något olovligt farligt.

Så orden borde trilla, som löv varligt!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt