Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den känns igen på svaret!

En frågvis person från Sverre
sa till polis vem tjallar värre...
Ja när vi ringer
pekar en fågel finger
som är rödmärkt och anger: -Dom Herre!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 12:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) dina texter frambringar leenden..tack för det
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt