Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt trötta jag

Min själ blev rensad
min trötthet försvann


Mitt inre hade varit i
uppror


Jag hade kört på i samma
ekorrhjul


Min räddning blev en röd
lite stuga vid en sjö


Stillheten och tysnaden
var underbar


Där fanns inga måsten
inga krav eller plikter


Mitt liv flätades samman
allt kom på plats


Känslan av att ha funnit mig själv
var oslagbar.






Fri vers av Tosca
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 20:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart att finna... sig själv där..
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca