Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bris

tomt möter marken
dalande i ljus
annat söker himlen stigande
på något vis
På marken mullrar mörker
och ansikten i svart
som inte tänker länge på
det glada som de haft

//Och jag har dig vi nuddar vante mot vante
vi hämtar andetag som möts
vi närmar oss liv som stilla går vid
som stilla bris//

Vi har hämtat barna på dagis
och lagat middag som man ska
vi har flutit i mönstret
för vart andetag
vi har hållit som man gör mest då
som en puss på kinden och
lämnat seglen för vinden

Och du är ändå den jag vill ha mest
den jag somnar bredvid och vaknar
dina barn har jag vaggat i armarna mina
i sängen våran har de vaknat
vi har steg och åter steg samman
och vi har dagar fina


När du kommer hem vet du väntar mitt allt
för du är livet mitt överallt.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Yrre VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-11-05 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så skönsjungande fint!
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP