Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ledsen, eller är jag? Om jag med titlen lurade dig, en smula, att komma hit och läsa texten. Trots dess ämnesinriktade textinnehåll är det ingen kontaktannons utan ett slags svepskäl till att fortsätta min inslagna resa mot okänt mål.


Män älskar billiga skämt







Jag står inte precis i startblocken för att bli kär eller inbjuda till kärlek, en jockey som skall kunna rida eller själv bli riden ser jag där inte heller till mot horisontens rand.

Jag signalerar på intet vis att jag är precis den singel som en möjlig kandidat kan tänkas spana så ivrigt efter.

Jag för mig lika slarvigt som jag klär mig och inbjuder därför heller icke väl förda eller väl klädda singlar att taga kontakt och på romantiskt vis vilja föra mig bort på en eller annan häst mot ett anat lyckans land.

Kanske gör jag ett kardinalsfel som inte lägger manken till, sporrar mig själv till att mer aktivt utgöra ett självklart val för envar hugad.

Kanske är sorgen så stor, och invävd sådan saknad i, att jag svårligen förmår att sätta upp mig på 'apelsingula listan' över möjliga mål för andra att uppnå och erövra.

Jag vill förstås ha din förlåtelse för min illa utförda gärning i dylika spörsmål.


vänligen
(oläslig namnteckning)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 10:37



Bookmark and Share


  thyra
Hur var det dom sa förr? Hel och ren, ärlig och trevlig, hjälpsam och snäll, då gillar svärmor dig :)
2011-09-23

  Alfie M
Den här var både finstämt vemodig och rolig till sin natur! Bra!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP